برای راه اندازی هر وب سایتی نیاز به طراحی سایت دارید، در واقع طراحی سایت مجموعه ای است از دانش فنی و هنر گرافیک. خلاقیت در طراحی سایت، می تواند به افزایش بازدید کاربران از سایت شما و در نهایت افزایش فروش شما منجر شود. پس اگر می خواهید یک وب سایت برای خود راه اندازی نمایید، خواندن این مقاله را به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم.

طراحی سایت خوب، که تلفیقی است از هنر گرافیک و دانش مهندسی برنامه نویسی سایت، می تواند منجر به خلق اثری هوشمندانه که در نظر مخاطبین شما جاودانه می شود، گردد. به دور از محدودیت های مکان و زمان، وب سایت شما همواره معرف و نماینده رسمی شما در دنیای دیجیتال وب خواهد بود. تابلویی از همه ی انچه که شما می خواهید به مشتریان تان عرصه بدارید.

برای طراحی یک وب سایت زیبا، کارآمد و با کیفیت پیش از هر چیز نیاز به نگرش هنری-مهندسی به موضوع کسب و کار شما داریم. قدم برداشتن در دنیای وب تنها با رعایت قوانین و اصول خاص خود، می تواند شما را به موفقیت لازم برساند. اگر برای طراحی سایت خود ایده مناسبی ندارید حتما با مشاوران فنی طراحی سایت میزبان هاست مشاوره رایگان داشته باشید. ما تمام تلاش و تجربه خود را برای بدست آوردن بالاترین سطح کیفیت خدمات طراحی سایت، توسط تیمی خبره در این زمینه در اختیار شما قرار می دهیم.

طراحی سایت
طراحی سایت

در زمان طراحی وب سایت بایستی در کنار ظاهر آراسته و مرتبط با شغل شما، به سئو، سادگی استفاده از سایت توسط کاربران و مدیران آن، روان بودن فرم ها و صفحه ها و موارد فنی دیگری نیز توجه نمود. وقتی از قالب های آماده وردپرس برای طراحی سایت استفاده می کنید، اگرچه ممکن است سایت شما ظاهر خوبی داشته باشد، اما بدلیل اینکه برخی افزونه های غیر ضروری در آن نصب شده ممکن است، به کندی عمل کند و یا اینکه دچار باگ های پیاپی در هنگام استفاده کاربران شود.

به همین خاطر مدیران حرفه ای برای طراحی سایت خود، تمایل بیشتری به داشتن قالب اختصاصی خود هستند. همچنین با داشتن قالب اختصاصی تمایز خود را از رقبا به خوبی می توانید به مشتریان تان نشان دهید. البته استفاده از قالب های آماده در پایین آمدن رتبه شما در سئوی گوگل نیز تاثیر بسزایی دارد.

به همه ی کاربران توجه کنید!

در زمان طراحی وب سایت بایستی در نظر داشته باشید، کاربران شما ممکن است از هر نوع وسیله ای برای دیدن سایت شما استفاده کنند؛ لب تاب، کامپیوتر رومیزی، گوشی های اندرویدی و یا آی او اس و… . نمایش محتوای سایت شما در هر کدام از این سخت افزارها می تواند متفاوت باشد. نحوه نمایش یک تصویر، فیلم یا متن در صفحه های عریض (خوابیده) مانیتور و گوشی موبایل نمی تواند یکسان باشد. چرا که اندازه ها و تناسب ها با یکدیگر متفاوت هستند. در واقع به اینکه ظاهر سایت شما نسبت به نمایشگر مخاطب تغییر کند می گوییم واکنشگرا یا ریسپانسیو می گوییم که تاثیر مستقیم و مثبتی بر روی رتبه سئو سایت شما نیز دارد.

خلاق فکر کنید و خلاقانه عمل کنید

اگر وب سایت را در دنیای واقعی به یک فروشگاه تشبیه کنیم، دو فروشگاه هم صنف را در نظر بگیرید که در کنار هم قرار دارند. شما به عنوان مشتری ابتدا وارد کدام فروشگاه می شوید؟
بدون شک فروشگاهی که بتواند نظر شما را در لحظه اول به خود جلب کند. در واقع فروشگاهی در این رقابت برنده خواهد بود که ویترین خوبی دارد، تابلوی مناسبی در بیرون برای نمایش خدمات و کالاهایش نصب کرده است و در کل از روش های خلاقانه برای جذب مشتری به داخل فروشگاه استفاده کرده است.

هر سایت در هنگامی که در گوگل سرچ شده و لیست می شود، امکان نمایش توضیحاتی کوتاه در مورد خودش را دارد، این همان تابلویی است که می توانید بیرون از فروشگاه تان برای نمایش خدمات و کالاهای خود به مشتریان تان داشته باشید!
همچنین تصویر لوگوی شما می تواند به برندینگ سایت شما کمک کند. ممکن است رقبا با کپی برداری از شما سعی کنند دامنه ای مشابه شما ایجاد کنند، داشتن یک لوگوی مناسب و واضح برای سایت شما می تواند تا حد زیادی از این امر جلوگیری نماید.

همچنین شما قادر هستید برای هر صفحه سایتتان تصویری را به گوگل معرفی نمایید تا هنگامی که در کاربران در جستجوی شما هستند آن را ببینند. این تصویر می تواند مانند ویترین فروشگاه برای شما عمل کند و مشتری را با خود به وب سایت شما بکشاند.

در هنگام طراحی سایت، همچنین استفاده از کلمات کلیدی مناسب و مرتبط با کسب و کار و سایت شما می تواند امتیازات زیادی به سایت شما اضافه کند. این امتیازات در سئوی سایت شما و در نهایت افزایش مشتریان شما تاثیر مثبت خواهند داشت.

با چه زبانی طراحی سایت کنیم؟

انتخاب زبان مناسب برای طراحی وب سایت از جمله دغدغه های بسیار مهم شما برای راه اندازی یک سایت خواهد بود. چرا که بعد از شروع طراحی امکان تغییر زبان به سادگی نخواهد بود. از زبان های برنامه نویسی مانند:PHP و یا .NET می توان به عنوان دو رقیب همیشگی یاد کرد. اگر چه در نهایت سایت طراحی شده با هر یک از این زبان ها می تواند یکسان دیده شود اما عملا تکنولوژی های متفاوتی دارند.

به طور کلی اما PHP دارای فایل های نمونه و راهنماهای بیشتری است. همچنین برای تهیه هاست نیاز به امکانات کمتر سخت افزاری دارد و هزینه راه اندازی هاست و همینطور طراحی سایت مرقوم به صرفه تری دارد. در سمت مقابل .NET امنیت نسبتا بالاتری از خود نشان داده است و در سایت هایی که تعداد کاربران همزمان بالایی دارند بهتر عمل می کند.

اما بد نیست بدانید که وردپرس نیز که یکی از CMS های PHP است امروزه از محبوبیت بالایی در بین کاربران و مدیران سایت ها برخوردار است. دلیل این امر سادگی مدیریت سایت، منابع رسانه ها (تصاویر، ویدئو، فایل و صوت ها) در ورد پرس است. همچین وجود انواع افزونه ها و پوسته های آماده سرعت عمل در طراحی سایت با وردپرس را بسیار بالا برده است.

نسخه های ابتدایی وردپرس، اگر چه کند بود و مشکلات امنیتی بسیاری داشت، اما نسخه های بروز آن بسیار بهتر عمل می کنند و بسیاری از مشکلات امنیتی را رفع کرده اند. هسته ی وردپرس رایگان است و بر اساس زبان PHP نوشته شده است. اما استفاده از برخی از افزونه ها و قالب ها ممکن است مستلزم صرف هزینه باشد.

همچنین ووکامرس افزونه ی محبوب فروشگاهی وردپرس، این روزها جایگاه خود را در بین دارندگان فروشگاه های اینترنتی تثبیت کرده است. این افزونه برای راه اندازی فروشگاه های کالا، فایل، خدمات، دوره های آموزشی آنلاین و حضوری و… کاربردهای فراوانی دارد و امکانات بالقوه ای را در اختیار مدیران و مشتریان سایت قرار می دهد.

در پایان باید یادآور شویم، طراحی سایت، شاخصه های مختلفی را در بر دارد و نیاز به داشتن تجربه، مهارت و خلاقیت است. اگر برای طراحی وب سایت خود نیاز به مشاوره و کمک دارید می توانید از خدمات پارس میزبان استفاده نمایید.

اطلاعات بیشتر در مورد طراحی وب را در وب سایت ویکی پدیا بررسی کنید.

3/5 - (2 امتیاز)